ГЕРБ печели изборите за кмет в Церово и Калояново

От 17 кметове в Пловдив-област, ГЕРБ-СДС вече имат 11

ПП ГЕРБ
ПП ГЕРБ Източник: Zonanews

Иван Саков от ПП ГЕРБ печели изборите в кметство Церово. Това съобщиха от ОИК-Благоевград. Отчетената избирателна активност в кметството е 73,73 %. За кмет на Церово гласуваха 438 от общо 594 имащи право на глас. Саков се изправи на балотаж срещу независимия кандидат Искра Христова.

 

Кандидатката на ГЕРБ-СДС Виктория Михайлова е новият кмет на община Калояново. Тя спечели балотажа срещу Пламен Николов от НФСБ с 2082 на 1355 гласа, а избирателната активност е 39,43%.

 

"Добрата коалиционна политика, която водим през годините, доведе до този блестящ резултат. От 17 кметове в Пловдив-област, ГЕРБ-СДС имат 11", коментира областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев и допълни, че ИТН и БСП са били далеч зад тях. 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени