ГЕРБ-СДС регистрира листата в Пловдив, водач отново е лидерът Бойко Борисов

Инж. Иван Тотев е втори в листата

ГЕРБ-СДС регистрира листата в Пловдив, водач отново е лидерът Бойко Борисов
ГЕРБ-СДС регистрира листата в Пловдив, водач отново е лидерът Бойко Борисов Източник: ПП ГЕРБ

"Листата на коалиция ГЕРБ-СДС в град Пловдив за участие в изборите за 47-мо Народно събрание е  съставена от знакови и познати лица. За нас е чест водач отново да е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов". Това заяви областният координатор и член на Изпълнителната комисия на партията инж. Иван Тотев, който днес заедно с представители от листата я регистрира  в 16-та Районна избирателна комисия. 


"Подхождаме с огромна отговорност към провеждането на предизборната кампания, с респект към всички конкуренти, но и с огромна загриженост към това, което се случва в страната. Считаме, че повече експерименти не са необходими на България. Видяхте с различните емоционални заигравки през тази година до къде е докарана страната, така че кораб може да разклати цялото управление. Считаме, че след изборите трябва да има правителство, което да преведе България през предстоящите трудни зимни месеци – покачващи се цени, инфлация, ковид криза. Тежките време изискват мъдри и твърди решения. ГЕРБ може да взема такива решения. През тази кампания трябва да убедим гражданите, че ГЕРБ може да изведе България от кризите и че повече експерименти на страната ни не са необходими", заяви инж. Иван Тотев след като подаде документите в РИК и допълни, че се надява на голяма избирателна активност.


На второ място след Бойко Борисов в листата за 16-ти МИР е инж. Иван Тотев – областен координатор, член на ИК на ГЕРБ и кмет на Пловдив два мандата /2011-2019 г./, трети е юристът Радомир Чолаков, следван от доц. Стефан Шилев – преподавател в Аграрния университет, бивш главен еколог на общината и директор на РИОСВ, експерт по екология и управление на отпадъците, пети е Йордан Илиев – председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет, шести – инж. Александър Държиков – председател на Общинския съвет, два пъти заместник-кмет на Община Пловдив. Коалиционните партньори от СДС са представени от Панко Енев, десети в кандидатската листа. 


Ето и цялата листа на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в изборите за 47-мо Народно събрание от 16-ти Многомандатен избирателен район:
1.    Бойко Методиев Борисов – председател на ГЕРБ
2.    Иван Борисов Тотев – инженер
3.    Радомир Петров Чолаков – юрист
4.    Стефан Иванов Шилев – еколог
5.    Йордан Илиев Илиев – преподавател
6.    Александър Милков Държиков – инженер
7.    Пенчо Малинов Малинов – мениджър
8.    Даниела Кирилова Дженева – хореограф
9.    Ангел Иванов Славов – икономист
10.    Панко Енев Енев – информатик
11.    Стефан Иванов Дедев – експерт сигурност
12.    Йосиф Божидаров Танев – член на НИС на МГЕРБ
13.    Петър Георгиев Троянов – инженер
14.    Евгения Иванова Попиванова – учител
15.    Анелия Рангелова Божанова – учител
16.    Валерия Тодорова Славова – лекар
17.    Георги Ангелов Юруков – мениджър
18.    Гошо Димитров Кърчков – инженер
19.    Мирослав Тенев Тенев – юрист
20.    Деян Вихров Захов – инженер
21.    Шенко Николов Паздъров – мениджър 
22.    Кольо Стефанов Костов – мениджър 

 

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени