Иван Тотев пред Жени ГЕРБ в Пловдив: Кризите в България се задълбочават, вместо да се решават от новите управляващи

Никакви мерки за подкрепа, само голи обещания, добави той

Иван Тотев пред Жени ГЕРБ Пловдив
Иван Тотев пред Жени ГЕРБ Пловдив Източник: ПП ГЕРБ

"Кризите в България се задълбочават, вместо да намират решения. Новото мнозинство в Народното събрание бездейства. Никакви мерки за подкрепа, само голи обещания виждаме до момента от управляващите" – това заяви областният координатор и народен представител от ГЕРБ инж. Иван Тотев на отчетно-изборното събрание на партийната структура на жените в Пловдив.

 

"Ние предложихме компенсации  и конкретни идеи за подкрепа на хората и бизнеса, но нашите предложения се отхвърлят от мнозинството", каза още той. Иван Тотев благодари на членовете на Жени ГЕРБ, че жертват от личното си време и активно присъстват в обществения и партиен живот в града.

 

Доскорошният ръководител на структурата в Пловдив д-р Валерия Славова, която вече е член на НИС на Жени ГЕРБ, прочете приветствие от името на координатора на националната структура Екатерина Йорданова.

 

За нов ръководител на организацията на ЖГЕРБ в Пловдив бяха номинирани Боряна Узунова, Анастасия Маташева и д-р Иглика Казанджиева,  за организационен секретар – Вера Тоскова, Анастасия Маташева и Любка Генчева, а за членове на Управителния съвет на структурата – Боряна Узунова, Анастасия Маташева, Росица Аршинкова, д-р Иглика Казанджиева, Любка Генчева, Ирина Мангадашева и Анета Господинова.  

 

Съгласно Устава на партията решенията се вземат от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, чийто член е и областният координатор и депутат инж. Иван Тотев.   

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени