Иво "80 % дебили" Христов в състояние на внезапна загуба на памет

Кога този човек говори истината?

Иво Христов
Иво Христов Източник: Radio999bg.com

"БСП съчетава в себе си две неща - социалната и националната идея", е каза Иво Христов, водач на листата на "БСП за България" в Пловдив-град за зрителите на "Думата е ваша" по БСТВ. И добавя: "Хората без памет стават стадо"! Да, така е. 

 

Нека проверим каква памет има другарят Иво Христов, който е бил личен стипендиант на Сорос, но днес хули соросоидите, който е бил експерт в правната комисия на НС няколко мандата след 1995 г. и всички закони, които са приемани, вкл. такива на СДС, критикувани днес от БСП, чийто депутат отново се кани да става Христов, са минавали през личното му одобрение и участие. За това Иво Христов няма памет. Нямат памет и неговите избиратели, нямат памет и останалите. Никой нищо не помни, но затова пък е готов да приема всякакви измислици и фейкове за доскоро управлявалаат коалиция ГЕРБ-ОП.

 

Малко останаха онези, които помнят, че същият Иво Христов обруга българите като заяви, че "80 % от тях са дебили". Много му се иска да е така, за да не могат да се съпротивляват на бесепарските гаври и издевателства- Очевидно Иво "80 % дебили" Христов и компания имат избирателна памет. Очевидно е, че се опитват да внушат тази липса или избирателност на паметта и на останалите. Както е казал самият Христов: "Хората без памет стават стадо. Това не е случайно, а абсолютно целенасочен процес и не се случва от вчера".

 

В този смислов ключ, нека припомним едно интервю на Иво Христов от 2014 г., което напълно обезсмисля днешните му нескопосани опити да адвокатства на БСП и да я описва като социална, национална и т.н. партия. Не, БСП е "основен стълб на олигархията, която няма нищо общо със социализма". Край на цитата! Не помните кой го е казал ли? Ами той, същият Иво Христов, в интервю за несъществуващия вече в. "Преса". 

 

Ето още избрани потпури от анти-БСП изказванията му: "През 2013-а за БСП спечели близо 950 000 гласа и на "Позитано" 20 много бързо си помислиха, че това е вот за БСП. Не беше вот за БСП, а вот против ГЕРБ. Проблемът е, че в рамките на последната година БСП не оправда този анти-ГЕРБ вот." "...със своята безпринципна политика в коалиционния кабинет "Орешарски". Хората бяха гласували за силна социална програма, за ограничаване на всички практики, които съществуваха не само в мандата ГЕРБ, те съществуваха през последните 20-25 години. Нищо от това не се състоя. Второ, хората не бяха гласували за коалиция между БСП и ДПС, а я получиха". "...голяма част от хората инстинктивно усещат, че БСП е социалистическа по форма партия, която по съдържание няма нищо общо със социализма. Те дълбоко подозират, че става въпрос за един от основните стълбове на олигархията и една от основните причини за провала на България в рамките на така наречения преход". "Хората търсят нова лява партия, защото инстинктивно разбират, че нещо със самонареклата се голяма лява партия дълбоко и идентификационно не е наред. Както казва Никола Вапцаров: "Комай ни лъжат тия синковци".

 

Интервюто на Иво Христов за в. Преса
Интервюто на Иво Христов за в. Преса Източник: в. Преса

 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени