Изчезнала майка на две деца в Пловдивско е била убита от ревност

Задържан е съпругът на жертвата, който е направил самопризнания в полицията

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Изчезналата майка на две деца в Пловдивско е убита от мъжа си от ревност. Задържан е съпругът на жертвата, който е направил самопризнания в полицията.  Жената липсва от събота сутринта. Ппоследно тя е видяна вчера сутринта, когато е тръгвала на работа.

 

28-годишната жена от Раковски има две деца и пътува всеки ден от Раковски до Пловдив с микробус. Нейни близки намират автомобила ѝ, до него счупения телефон на жената, а близо до пътното платно - във водоем, била намерена и дамската ѝ чанта. Първоночално бе съобщено, че 28-годишната Фанка Ангелова, майка на две деца е била в неизвестност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа.

 

Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, 26 ноември, след като близките и безуспешно опитвали да се свържат с нея по телефона до късно през нощта в петък, съобщи БНР.

 

Криминалистите от РУ в Раковски са претърсили цялата околност. По неофициална информация, роднините първи са започнали издирването на жената по обичайния и маршрут, където открили превозното средство, с което се движела. До него са намерени личните и вещи, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем.

 

Преди да бъде открит трупа на 28-годишната Фанка Ангелова, бе съобщено, че според разследващи следите водят към убийство. В момента се проверяват къщи, дворове и градинки в селото, което е в община Брезово. Вещите на младата жена, която е майка на две деца, са били открити в кладенец.

Още от "Пловдив"

Д-р Емил Кабаиванов и Доньо Тодоров бяха избрани в Регионалния съвет за развитие

Изпълнителният директор на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/ - Силвия Георгиева, припомни структурата и функциите на Регионалния съвет за развитие

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени