Изложение в Асеновград за любителите на автомобилния и мотоциклетния детайлинг

Три мото дни очакват асеновградчани

Изложение в Асеновград за любителите на автомобилния и мотоциклетния детайлинг
Изложение в Асеновград за любителите на автомобилния и мотоциклетния детайлинг Източник: Община Асеновград

Асеновград ще събере мотолюбителите "с бензин в кръвта" на първото по рода си в града събитие "Detailing Expo Weekend". Инициативата ще обедини ентусиасти и професионалисти в областта на автомобилния и мотоциклетния детайлинг.

 

Очакват се хиляди посетители, включително собственици на коли и мотори - представители на различни компании. Целта на събитието е да предостави платформа за обмен на знания и демонстрации на иновативни техники и технологии. Сред основните идеи е да се покаже, че Асеновград е място, което предоставя възможност за бизнес обмен на високо ниво.


Събитието ще се проведе в рамките на 3 дни: 21-23.06.24 г. (петък, събота и неделя) в хотел "Сани". Официалното откриване ще е в първия ден – 21-ви юни от 10:00 ч. Изложението ще предложи вълнуващи живи демонстрации, експертни сесии и обучения, срещи с водещи специалисти в сферата.

 

"Detailing Expo Weekend" се стреми към разгръщане на цялата широчина на детайлинг индустрията – от най-новите технологии и продукти до усъвършенстваните техники и споделянето на най-добрите практики. По време на изложението специалисти ще споделят своя опит и ще вдъхновят следващото поколение детайлинг артисти.
Повече подробности – ТУК.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени