Какви ремонти се извършиха в училища и детски градини в Асеновградско?

В някои от учебните заведения бяха извършени ремонти и обновяване на интериора

Детска градина
Детска градина Източник: Zonanews

Всички училища и детски градини на територията на община Асеновград посрещнаха своите възпитаници навреме. В някои от учебните заведения бяха извършени ремонти и обновяване на интериора.

 

В ОУ "Проф. д-р Асен Златаров" (с. Боянци) са обновени частично санитарните възли и една от класните стаи. Направен е и авариен ремонт на ВиК-инсталацията. В СУ "Св. св. Кирил и Методий" (Асеновград) е извършен текущ ремонт на санитарните възли на III етаж. Освежени са също няколко класни стаи и коридори.

 

В ПГ по ХВТ "Св. Димитрий Солунски" (Асеновград) е подновен ламиниран паркет в учителската и в 2 класни стаи. Освежаващ козметичен ремонт е извършен в ОУ "Петко Каравелов" (Асеновград). Подменени са щори и осветителни тела в няколко класни стаи. Ремонтирана е и столовата към учебното заведение. В ОУ "Никола Вапцаров" (Асеновград) са подменени радиатори, ремонтирани са отоплителната инсталация и котелното помещение.

 

В ДГ "Мир" (Асеновград) е подменена частично вътрешна дограма и е боядисано, сменена е подовата настилка. Освен това, градината посреща своите възпитаници с нови маси и завеси. Във филиала на ДГ "Пролет" в с. Боянци беше ремонтиран покривът. Освежени са залите за занимания, коридорите и санитарните възли на двата етажа, подменена е подова настилка – там, където е било необходимо.

 

На базата в Асеновград пък е направен авариен ремонт на ВиК-инсталацията, подменени са плотове и шкафове на кухненския блок. В ДГ "Дружба" (Асеновград) са боядисани и обновени стени в различните помещения и сгради, както и частично – детски санитарен възел. Подменени са легла и щори.

 

Детска градина
Детска градина Източник: Zonanews

Във филиала на детското заведение в с. Избеглии е направен козметичен ремонт на различни помещения. Извършени са текущи ремонти в ДГ "Радост" – кв. "Горни Воден", ремонтиран е и покривът на кухненския блок.

 

В централната сграда на ДГ "Зорница" (Асеновград – ул. "Княгиня Евдокия" №39) са направени козметични ремонти на учителския, директорския, ресурсния, счетоводния и медицинския кабинети, както и на стаята за архиви. Монтирано е видеонаблюдение. Подменени са подовата настилка, дограмата и щорите, извършено е боядисване на някои от детските помещения. Пребоядисани са съоръженията за игра и пейките на дворните площадки.

 

Във филиала на детската градина в кв. "Запад" пък е подменен кухненският бокс. Освен това, са пребоядисани дворните съоръжения и е сменен пясъкът на 6-те пясъчника.

 

Детска градина
Детска градина Източник: Pinterest

В корпуса на ДГ "Никола Вапцаров", намиращ се на ул. "Васил Априлов" №11 в Асеновград, е изпълнено боядисване и смяна на подова настилка. Подменени са детски мебели и моноблокове. Частично са освежени директорският кабинет и кухненският блок. В сградата на ул. "Хан Аспарух" №32 пък е извършено боядисване на една от занималните и коридора.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени