Караянчева в община Родопи: Имаме амбиция за открито управление, с ясна визия за стабилна България

Кандидати за народни представители запалиха свещ и си пожелаха убедителна изборна победа и четирима  представители в 50-ия български парламент

Караянчева в община Родопи: Имаме амбиция за открито управление, с ясна визия за стабилна България
Караянчева в община Родопи: Имаме амбиция за открито управление, с ясна визия за стабилна България Източник: ПП ГЕРБ

С благословията на отец Мирослав в манастира "Св. Великомъченик Георги Победоносец” в Белащица, община Родопи, силният тим на ГЕРБ – Пловдив област даде заявка за победа на предстоящите избори за Народно събрание.

 

Водачът на листата Цвета Караянчева, областният координатор Георги Мараджиев и кандидати за народни представители бяха благословени от свещеника на входа на светата обител, запалиха свещ и си пожелаха убедителна изборна победа и четирима  представители в 50-ия български парламент.

 

Водачът на листата Цвета Караянчева, областният координатор Георги Мараджиев и кандидати за народни представители
Водачът на листата Цвета Караянчева, областният координатор Георги Мараджиев и кандидати за народни представители Източник: ПП ГЕРБ

След посещението си в манастира кандидатите на ГЕРБ се отправиха към село Марково, където днес се провежда фестивалът на баницата. Там ги посрещна пъстро множество от деца и възрастни в народни носии и разнообразие от домашно приготвени тестени изделия.

 

Цвета Караянчева разговаря с организаторите и гостите на фестивала и вкуси от кулинарните изкушения.  Жители на населеното място използваха случая, за да споделят с нея притесненията си за неуредиците в държавата и масовата липса на мотивация у хората да отидат до урните за шести път през последните 3 години.

 

Тя пък от своя страна заяви, че представителите на ГЕРБ са мобилизирани на сто процента и ще работят здраво в тази кампания, за да извоюват убедителна победа, която ще даде възможност за съставяне на редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени