Карлово спортува с #BEACTIVETOUR и Европейската седмица на спорта #BEACTIVE

Инициативата цели представяне на различни спортове по атрактивен начин

Карлово спортува с BEACTIVETOUR и Европейската седмица на спорта BEACTIVE
Карлово спортува с BEACTIVETOUR и Европейската седмица на спорта BEACTIVE

По повод европейската седмица на спорта, на 25.09.2023 г. (понеделник), на стадион "Васил Левски" – гр. Карлово от 14:30 часа Община Карлово, съвместно с Министерство на младежта и спорта, е подготвила много спортни емоции и настроение.

 

Началото на инициативата ще дадат кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов и министърът на младежта и спорта Димитър Илиев. Инициативата цели представяне на различни спортове по атрактивен начин, чрез провеждане на спортни игри и демонстрации с насоченост към децата в училищна възраст, като на място ще им се предостави възможност да наблюдават и участват в спортни игри.

 

Присъстващите ще имат възможност да видят демонстрации по футбол, самбо, джудо, вдигане на тежести, борба и аеробика. На събитието в Карлово ще  присъства също бронзовата медалистка по вдигане на тежести от младежките Олимпийски игри в Буенос Айрес, в категория до 63 кг., Галя Шатова.

 

За участниците са осигурени рекламни подаръци от Министерство на младежта и спорта, както и един ваучер, на стойност 100 лв., за тренировки в спортен клуб К1 – Карлово, осигурен от Диана Дойчева – професионален треньор по комплексна аеробна гимнастика. Водещият на събитието Цветомир Иванов, или по-известен като Цецо от "Семейни войни", ще се погрижи за доброто настроение. Заповядайте!

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени