Кирил Петков хвърчи с 280 км в час по АМ "Тракия", бърза за "ексклузивно" тв участие

Бърза да се прибере от морето, за да участва "ексклузивно" в NOVA при една от любимите на властта водещи Лора Крумова

Кирил Петков е горе на черешата
Кирил Петков е горе на черешата Източник: Zonanews

Кирил Петков хвърчи с два джипа на НСО по АМ "Тракия", съобщават наблюдателни граждани пред Tribune. Въпреки високата скорост, кортежът на Петков е заседнал на тапа, причинена от катастрофа.  

 

Премиерът в оставка все още е на 280 км от София, но бърза да се прибере от морето, за да участва "ексклузивно" в NOVA при една от любимите на властта водещи Лора Крумова.

 

Телевизионната му изява, а и участието на Корнелия Нинова при Светльо Иванов в bTV, ще забави коалиционния съвет тази вечер. В прословутия запис от заседанието на ПГ на ДБ всички чухме, че се готви среща тази неделя от 18 часа. Но заради медийните участия на двамата партийни лидери срещата се отлага с един час.

 

"Премиерът в оставка Кирил Петков, вицепремиерите Асен Василев и Корнелия Нинова, както и съпредседателите на "Демократична България" Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев се събират тази вечер от 19 ч. в Министерския съвет”, съобщи преди минути bTV.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени