Кметът на община Карлово поздрави децата от "Левски Карлово – 2009" за спечеления футболен турнир

"Дали сме дума, че ще поддържаме местните таланти и местния футбол. Може да разчитате на нас, ще помагаме, за да се развивате като футболисти , карловци и родолюбци", увери децата кметът

Кметът на община Карлово поздрави децата от "Левски Карлово – 2009" за спечеления футболен турнир
Кметът на община Карлово поздрави децата от "Левски Карлово – 2009" за спечеления футболен турнир Източник: Община Карлово
Отборът на "Левски Карлово" – деца 2009, който спечели футболния турнир, организиран от "СКФ Берингс България", подари купата на кмета на общината д-р Емил Кабаиванов. Карловските футболисти с треньор Венелин Константинов спечелиха правото и ще участват в мини световното първенство по футбол в шведския град Гьотеборг, един от основните спонсори на което е фирма "SKF bearings".
 
Д-р Кабаиванов поздрави момчетата за спечеления турнир и за перфектното им участие. "Дали сме дума, че ще поддържаме местните таланти и местния футбол. Може да разчитате на нас, ще помагаме, за да се развивате като футболисти , карловци и родолюбци", увери децата кметът.
 
В световното първенство по футбол за деца, което ще се проведе от 19.07.2023 г. в Швеция ще участват 1500 отбора от целия свят. Отборът на "Левски Карлово" – деца 2009 ще представя България. До сега в турнира страната ни са представяли детските отбори на "ЦСКА София", "Черно море" – Варна и "Ботев" – Пловдив.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени