Кметът на Стамболийски: Репресиран бях през 90-те години. Чувствам се репресиран и сега

"За да станеш кмет на община, има морални правила, които съм спазил преди да съм спазил закона за изборите. Репресиран бях през 90...

Георги Мараджиев
Георги Мараджиев

"За да станеш кмет на община, има морални правила, които съм спазил преди да съм спазил закона за изборите. Репресиран бях през 90-те години. Чувствам се репресиран и сега. Това е един черно-бял филм, който започна да става цветен. Гледаме го вече 2-3 пъти, когато има избори". Така коментира в студиото на NOVA коментира ареста и разпита, на който беше подложен тази седмица кметът на Стамболийски Георги Мараджиев.

 

ГЕРБ поиска оставката на вътрешния министър и нарекоха акцията на "Икономическа полиция" политическа репресия, свързана с предстоящите местни избори. Мараджиев е областен координатор на ГЕРБ за Пловдивска област. 

 

Кметът показа разпореждане за обиск и попита на какво основание е направен обиск и претърсване в семейната фабрика. 

"В разпореждането се посочва претърсване и изземване в сградата на Община Стамболийски. Пише да се търси в помещения, в които се изготвят и съхраняват документи. Какви документи се съхраняват в една фабрика за производство на полиетилен. Какви документи за обществени поръчки се съхраняват в една фабрика за производство на стреч фолио", попита Мараджиев.

 

Такива полицейски акции се повтарят и потретят от онези, които искат да подтиснат избирателите на ГЕРБ. Той припомни, че на последните избори ГЕРБ е спечелила в 14 от 17 общини. Според него той е сплашван от хора, които нямат интерес от победата на партията.

 

Всички кметове работят със средства осигурени от премиера Борисов, няма европрограми, заяви Мараджиев. "Зад сигнала на "Възраждане" най-вероятно стои Стоян Таслаков. Издадох заповед да съборят незаконната му постройка", подчерта кметът на Стамболийски.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени