Кметът проверява готовността на детските градини за новата учебна година

Това съобщиха от общинския пресцентър

Кметът проверява готовността на детските градини за новата учебна година
Кметът проверява готовността на детските градини за новата учебна година Източник: Община Карлово
Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов проверява готовността на детските градини за новата учебна 2023/2024 година. На 07.09.2023 г. той посети ДГ "Слънце" и ДГ "Зорница" в гр. Карлово.
 
Директорката на ДГ "Слънце" Донка Нанева показа на кмета материалната база, обновените групи и новия физкултурен салон. Той се запозна и с Николета Кузева, която е най-новият член на младия педагогическия колектив и днешният ден за нея бе първият й работен ден в детската градина.
 
В ДГ "Зорница" д-р Кабаиванов отново направи оглед на съвременните кухненски и учебни помещения, местата за отдих и игра на децата, както и строежа на спортната зала. С директорката на градината Гюлюш Панджикова обсъдиха всички въпроси, свързани с наближаващото начало на учебната година и най-вече отварянето на детска група "Детелина", която се намира в с. Каравелово и бе напълно унищожена при водното бедствие от 2-ри септември 2022 г.
 
"Всяка година базата става все по-добра. Удовлетворен съм, че детските градини на територията на община Карлово се управляват добре финансово и организационно. Най-малките жители на града и селата се отглеждат в пълен ред и чистота. Спокоен съм за новата учебна година, защото осигуряваме прекрасни условия за нашите деца и внуци" – бяха част от думите, които кметът сподели с директорките на двете градини.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени