Лидерът на ГЕРБ в Пловдив: Попитали Радио Ереван кога България ще бъдем по-добре? От Радиото отговорили: "Вече бяхте"!

Кандидатите ни за президент трябва да казват, че в 30-годишната ни история няма партия, построила повече от ГЕРБ и направила повече добро за България

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Facebook

Попитали Радио Ереван кога България ще стане по-добре? От Радиото отговорили: "Вече бяхте"! Този виц разказа на събранието на Жени ГЕРБ в Пловдив лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. "Кандидатите ни за президент трябва да казват, че в 30-годишната ни история няма партия, построила повече от ГЕРБ и направила повече добро за България", продължи той.  И попита: "Какъв ще бъде фискалният резерв и как ще се гарантират януарските пенсии?".

 

Казах Ви, че ще излъжат пенсионерите. Януари ще останете без пенсии, ако продължите да подкрепяте диктатора. Това мога да се обзаложа с всеки. Колегите от ДБ иначе са много гласовити и за правовия ред. Още на предишните избори попитах сигурни ли са за чистотата и честността на изборите. Имаше пълно мълчание, защото работеха за свалянето на ГЕРБ. Затова и не броиха квитанциите, за да не можем да ги хванем. Сега ДБ проглеждат, защото си имат кандидат за президент и не искат да са в ръчичките на Радев. Вчера са поискали да има нова проверка на машините. Я виж ти! Досега имаха представители при кода, но сега вече нямат и затова изброяват къде са рисковете. Ние от месеци Ви обясняваме, че правят далавери с вота. Не помните ли?. С тези силни аргументи лидерът на ГЕРБ върна топката в полето на "разградската десница", която от миналата година открито колаборираше с Радев и стигнаха дори до коленичене пред сградата на президентската администрация по време на метежите миналото лято, добави Бойко Борисов.


На 6 октомври Румен Радев пише до Конституционния съд, че делото срещу Кирил Петков трябва да бъде прекратено, защото вече не е министър. Радев се бърка в работата на КС и се меси в решението му. Това е правосъдие по Радевски. Самият пък Кирил Петков разбира управлението на държавата, като казва, че Лозан Панов трябва да е главен прокурор. Така ли ще правите промяна в съдебната система? Някой ти е симпатичен и определяш къде трябва да бъде назначен. Това е разбирането им за съдебна система. Г-жа Нинова вече не харесва служебното правителство и счита, че то е провал. Първо ДПС прогледнаха, че подкрепата им за Радев е била грешна. ДБ прогледнаха, че Радев ще ги измами на изборите. БСП и те прогледнаха. Сиреч всички прогледнаха за това, което ние говорим от месеци, продължи с аргументите си бившият министър-председател.

Критикуваха ни много за Балкански поток, но сега с Балкански поток и гръцката връзка кранчето за газта остава в БГ и няма да останем без газ, допълни той. 

 

Снощи Наско Атанасов изведнъж видял, че в щаба на Радев имало агенти на ДС, каза лидерът на ГЕРБ. А като клечахте пред президентството, не ги видяхте! С позициите, които заема Радев, България вече е в дълбока изолация. България ще има тежки проблеми, ако така продължава. Няма път, няма посока, няма стабилност, няма отговорни хора. Чудовищна инфлация се задава. Това означава обедняване. Аз съм управлявал с моето правителство по време на най-голямата финансова криза в света - гръцката криза. Не дадох България да се разклати. Най-тежката миграционна криза на света сме управлявали. Тогава никой не ни оправдаваше. Когато никой не знаеше какво е COVID-19 сме управлявали и тогава Радев вдигаше юмрука срещу нас. Сега нищо не правят и хората мрат. Не всяко решение е популярно, но това е лидерът, това е стабилното управление - да вземеш стратегическо решение в полза на България. При нас имаше нула миграция.

 

Не сме били харесвани. Управлявайте Вие - Киро и Асен, да видим колко ще Ви харесват след 12 години. Ние сме партия на 12 години, а онази другата е столетница. Ние сме били статукво, а те били промяната. Айде, бе! Сега ще си понесете последиците от управлението на Румен Радев. Той подчини репресивния апарат пряко на себе си. Лично предани на Румен Радев. Сега очаквам да направят отново куп поразии. Хубаво е, че настрои срещу себе си и другите партии, защото досега бяхме сами, продължи бившият премиер. 

Още от "Пловдив"

Кученцата от общинския приют отново ще бъдат в "Капана" в Пловдив

"Гурме с куче и за куче" е поредното събитие от кампанията "Капана дог" като целта е пловдивчани да се запознаят отблизо с кученцата от общинския приют и, ако желаят, да ги осиновят

Прочетете повече прочетете повече

Лидерът на ГЕРБ в Пловдив: Попитали Радио Ереван кога България ще бъдем по-добре? От Радиото отговорили: "Вече бяхте"!

Кандидатите ни за президент трябва да казват, че в 30-годишната ни история няма партия, построила повече от ГЕРБ и направила повече добро за България

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени