Младен Шишков: Ако управлява ГЕРБ минимална заплата ще достигне 1 200 лв., средната - 2 800 лв., а пенсията – до 1000 лв.

Изгубихме много при управлението на "Промяната" и сега цари хаос във всички сфери, инфлацията е непосилна, стопирани са европейските програми, добави той

Младен Шишков, ГЕРБ
Младен Шишков, ГЕРБ Източник: Zonanews

"Горд и развълнувам съм тази вечер, че за пореден път ще очаквам да ми се доверите. Защото знам, че заедно можем да се справим с кризите, които ни връхлетяха. Доказвали сме го многократно, защото ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса!" С тези думи кандидатът за народен представител Младен Шишков приветства жителите на община Раковски в залата на обновеното читалище в града. Той събра приятели, съмишленици, членове и симпатизанти на ГЕРБ, за да представи пред тях акценти от антикризисната програма на партията.

 

За да го подкрепят тук бяха водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Десислава Трифонова, областният координатор Георги Мараджиев, кметът на Раковски Павел Гуджеров, кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив.

 

"Изгубихме много при управлението на "Промяната" и сега цари хаос във всички сфери, инфлацията е непосилна, стопирани са европейските програми, намаляла е покупателната способност на домакинствата, коментира Шишков и уточни:" Затова е нужна радикална промяна, такава, която да върне доверието на българите в институциите.

И само ГЕРБ може да промени тази ситуация. Шишков подчерта, че в антикризисната програма на ГЕРБ са залегнали мерки, които ще стабилизират страната. Сред тях са: Концентрирани усилия за одобряване от страна на ЕК на всички Оперативни програми с цел осигуряване на 50 млрд. лева ресурс на разположение на България през следващите години. Спешно стартиране на всички проекти и схеми за финансиране от Националния план за възстановяване и устойчивост.

Намаляване на инфлацията чрез провеждане на комплексна финансово-икономическа и енергийна политика, работещи компенсаторни мерки за енергоносителите, увеличаване на субсидиите и компенсациите за обществения транспорт. Стабилизиране на публичните финанси чрез благоразумна, стабилна и консервативна фискална политика., членство в Еврозоната, ограничаване на неефективните разходи, запазване на данъчния модел, укрепване на приходния капацитет на общините. По думите му ако управлява ГЕРБ минимална заплата ще достигне - 1 200, средна - 2 800, пенсията –до 1000 лева.

"Професионализъм и експертиза срещу лъжа, манипулации, експерименти и несигурност, това е изборът, който трябва да направите на 2 октомври, бъдете мъдри, номер 24 за стабилна България", призова от трибуната Младен Шишков.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени