Младежи от Карлово с призив: Да изчистим града ни заедно!

През миналата година младежите – доброволци по тази кампания се включиха в разчистването на пострадалите от бедствието на 2.09.2022 г. села Богдан, Каравелово и Слатина

Младежи от Карлово с призив: "Да изчистим града ни заедно
Младежи от Карлово с призив: "Да изчистим града ни заедно Източник: Община Карлово

Готови ли сте? Да изчистим България заедно на 16 септември! Заповядайте на площад "20-ти юли" от 9:30 часа. Тази година ще последваме най-малките доброволци, ученици от седемте училища, разположени на територията на град Карлово. "Добрият пример" са те.

 

"През 2023 г. именно най-малките жители на страната ни ще поведат България по пътя към опазване и по-отговорно отношение към природата, рамо до рамо със своите приятели, родители и всички нас.", е посланието на bTV Media Group   – инициатор на кампанията.

 

През миналата година младежите – доброволци по тази кампания се включиха в разчистването на пострадалите от бедствието на 2.09.2022 г. села Богдан, Каравелово и Слатина. Програма на събитието: 9:30 - Сборен пункт: площад "20-ти юли" 10:00 - Старт! 13:00 - Закриване и отчитане на резултатите.

 

Да бъдем заедно "Добрият пример" за нашите деца. Елате и вие, за да запретнем ръкави в името на един по-разумен свят. Очакваме ви на площад "20-ти юли" от 9:30 часа. Всички материали за почистването са осигурени. Готови сме! А вие?

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени