Нинова изчегърта градското ръководство на БСП в Пловдив

До края на юни трябва да има избрани нови районни ръководства и нов градски съвет

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: Zonanews

На заседание на Националния съвет на БСП е взето решение за прекратяване на правомощията на Градския съвет, Районния съвет и градския и районните председатели на партията в Пловдив, съобщи депутатът Иван Петков, цитиран от БНР.

 

Иван Петков-Бебето
Иван Петков-Бебето Източник: Zonanews

Сформирана е работна група от 10 души, която ще се ръководи от заместник-председателя на БСП Атанас Зафиров. Тази група има статута на временно градско ръководство. Пловдивските участници в нея са Иван Петков, Калин Милчев, Костадин Арнаудов и Георги Йорданов.

 

Работната група ще започне отчетно-изборна кампания и до края на юни трябва да има избрани нови районни ръководства и нов градски съвет, добави Иван Петков.

 

Той определи това действие на централното ръководство като очаквано и забавено във времето. Инициативен комитет "Промяна" с ръководител Костадин Арнаудов и в който са близо 460 социалисти, настоява от 2 години за решения в тази посока, припомни Петков. 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени