Нинова продължава успешно да занулява БСП - отказа се от общинските съветници в Пловдив

Тя обяви това на брифинг в Пловдив

Корнелия Нинова и Георги Гергов във времената, когато все още не враждуваха на живот и смърт
Корнелия Нинова и Георги Гергов във времената, когато все още не враждуваха на живот и смърт Източник: БГНЕС

Общинските съветници на БСП в Пловдив вече не представляват партията. Това обяви на брифинг в града лидерът на левицата Корнелия Нинова. Тя уточни, че не иска БСП да се свързва с хора, които подкрепят задкулисието.

 

Повод за реакцията на Нинова е опитът за овладяването на дружеството "Международен панаир Пловдив" от бизнесмена Георги Гергов, който от най-близък шайкаджия до Нинова, се превърна в нейн отявлен враг. И беше изхвърлен от всички ръководни позиции в БСП, а после и изгонен от бившата компартия. Тази седмица се разбра, че решението за апортирането на варненските акции в панаира се отлага до произнасяне на съда.

 

"Нашата позиция е за оставане на панаира в ръцете на общината. Общинските съветници на БСП в Пловдив вече не представляват БСП. Не можем заради целта да запазим уж общинските си съветници в града да изменим на характера си за политика и прозрачност и да се подчиним на задкулисето", заяви Нинова.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени