Нова акция за едрогабаритни отпадъци в Асеновград

Вижте датите и местата, на които ще се събират мебели и други едрогабаритни отпадъци

Едрогабаритни отпадъци
Едрогабаритни отпадъци Източник: Община Асеновград

Община Асеновград организира нова акция за събиране на непотребни за домакинствата мебели и други едрогабаритни отпадъци. Кампанията ще се проведе в дните 19.01.23 г. (четвъртък) и 20.01.23 г. (петък). Всеки, който има ненужни му вече мебели, може да ги остави до контейнерите за отпадъци на посочените по-долу улици, в деня, преди акцията.

 

График:

19.01.23 г. (четвъртък) - кв. "Изток", кв. "Св. Георги", ул. "Христо Ботев", ул. "Цар Иван Асен II", ул. "Ал. Стамболийски", ул. "Княз Борис I", кв. "Баба Тонка", кв. "Баделема".

 

20.01.23 г. (петък) – бул. "България", ул. "6-ти януари", ул. "Съединение", ул. "Марица", ул. "Васил Левски", кв. "Метоха", кв. "Запад", ул. "Иван Вазов", ул. "Ген. Дандевил".

 

Община Асеновград отчита като успешни предишните няколко такива акции и затова подобни кампании ще продължат и занапред. Целта е да се осигури възможност на асеновградчани да се освободят от ненужните си мебели и други едрогабаритни отпадъци, като се предотврати безразборното им изхвърляне на нерегламентирани места и така градът да се опази чист и подреден.

 

Припомняме, че строителни, както и едрогабаритни отпадъци и мебели могат да се депонират безплатно на обособената за целта площадка, разположена в депото, изградено на изхода на Асеновград в посока с. Боянци.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени