Нова спортна зала отвори врати в Асеновград

Официален гост на откриването беше зам.-кметът Петър Петров

Нова спортна зала отвори врати в Асеновград
Нова спортна зала отвори врати в Асеновград Източник: Община Асеновград

Зам.-кметът на община Асеновград Петър Петров присъства на откриването на най-новата спортна зала "Tifo Dance Hub". "Уважаеми дами и господа, скъпи деца, благодаря за поканата и за възможността да бъда днес с Вас. Специални поздравления и адмирации за инициативността на Трифон Парушев, за това, че винаги има подкрепата на семейството си и за усилията, които положиха, за да се превърне една мечта в реалност. В Асеновград наистина има традиции в спортните танци и откриването на тази зала го доказва. Искам да поздравя и родителите, че поощряват децата си да се занимават с този красив спорт. От името на кмета на Асеновград д-р Христо Грудев и от свое име искам да пожелая здраве. Продължавайте да спортувате активно. Вслушвайте се в препоръките и наставленията на треньорите си и съм убеден, че от тук ще се родят наистина много шампиони. Уверявам Ви, че общинското ръководство винаги е подкрепяло и ще продължи да подкрепя подобни инициативи", каза пред присъстващите Петров.

 

Официален гост на откриването беше зам.-кметът Петър Петров
Официален гост на откриването беше зам.-кметът Петър Петров Източник: Община Асеновград



Зам.-кметът стана част от официалния ритуал по прерязването на лентата в създалия се малък празник по откриването на залата.

 

Всички гости бяха поканени да разгледат интериора и условията вътре. Последва демонстрация на треньорите и различните стилове танци и тренировки, които се предлагат. Празничното откриване завърши с право българско хоро.

 

Сред многобройната публика и официалните лица бяха и Живка Георгиева – директор на Дирекция "Хуманитарни дейности, проекти и сътрудничество" в община Асеновград, както и д-р Джевдет Чакъров.

Видео от обръщението на зам.-кмета Петров може да гледате тук

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени