Община Асеновград дава пресконференция относно реализацията на проект за цялостно обновяване на сградата на читалище "Родолюбие"

Срокът за финализиране на проектните дейности е месец ноември 2023г.

НЧ "Родолюбие"
НЧ "Родолюбие" Източник: Община Асеновград

На 28.07.2022 от 10:30 часа в зала 305 на община Асеновград ще се проведе встъпителна пресконференция  за представяне на проект: "Културна инфраструктура - обновяване и внедряване на мерки за енергийна ефективност на сградата на читалище "Родолюбие", гр. Асеновград" №:  BG16RFOP001-1.025-0007-C01.

 

 

Проектът е насочен към цялостно обновяване, подобряване на функционалността и повишаване на енергийната ефективност на НЧ "Родолюбие" в гр. Асеновград.         

 

Осъществява се с финансовата подкрепа на ОП "Региони в растеж" 2014-2020г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и  Фонд за устойчиви градове. Срокът за финализиране на проектните дейности е месец ноември 2023г.

 

КУЛТУРНА ИНФАСТРУКТУРА - ОБНОВЯВАНЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕ "РОДОЛЮБИЕ", ГР. АСЕНОВГРАД”, ДБФП № BG16RFOP001-1.025-0007-C01, финансиран по ОП "Региони в растеж” 2014 – 2020 г., съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на този документ се носи от Община Асеновград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официално становище на Европейския съюз и Управляващия орган.

 

Община Асеновград
Община Асеновград Източник: Община Асеновград

 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени