Община Асеновград награди шампионка по киокушин

Отпуснати са средства за нея и треньора й за постигнати високи резултати

Община Асеновград
Община Асеновград Източник: Община Асеновград

Общо 6000 лева отпуска община Асеновград за местния Спортен клуб по киокушин "Оками Дожо". Средствата се дават с решение на местния парламент по предложение на кметската администрация. Сумата е отделена за Никол Харизанова и треньора й Петко Чирпанлиев (по 3000 лева), във връзка с постигнати високи успехи на момичето.

 

На Световно първенство по карате киокушин, провело се през юни във Валенсия, Испания, състезателката се е класирала на I място. Премията се отпуска съгласно общинската наредба за финансово подпомагане на спортни клубове.

 

Харизанова е постигнала победата след продължителна и усилена подготовка в зала. Успехът на спортистката е доказателство, че Асеновград се утвърждава като един от центровете в развитието на киокушин карате на територията на цялата страна.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени