Обучение за младежи в Асеновград

Уъркшопът е подкрепен от Фондация "Анна Линд" и се реализира от Сдружение "Международни инициативи за сътрудничество"

Асеновград
Асеновград Източник: Община Асеновград

В Асеновград ще се проведе Уъркшоп на тема "Онлайн ресурси за формално и неформално образование. Целта на инициативата е да бъдат представени пред младите хора селектирани едни от най-често използваните безплатни online платформи за формално и неформално образование.

 

Благодарение на ресурсите и инструментите, включени в тях, младежите ще имат възможността да получат много нова информация и знания в различни сфери. Ще бъде разказано за програмите "Еразъм+", "Европейски Корпус за Солидарност" и "DiscoverEU".

 

Уъркшопът е подкрепен от Фондация "Анна Линд" ( https://www.annalindhfoundation.org/ ) и се реализира от Сдружение "Международни инициативи за сътрудничество ( https://iicbg.org/ ), в качеството си на национален координатор на Българската мрежа "Анна Линд".

 

Обучението ще се проведе в Градска библиотека - Асеновград ( https://libasenovgrad.com/ ), която, като член на мрежата, ще е домакин. Сесиите ще започнат в 13:30 ч. и ще приключат в 14:30 ч. Участието е безплатно.

 

Желаещите да присъстват, следва да попълнят (на латиница) заявка за участие на следния линк

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени