Плуване, йога и изкуства в детската лятна академия на Асеновград

В заниманията могат да се включат деца от 7 г. до 13 г.

Плувен басейн
Плувен басейн Източник: Община Асеновград

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) към община Асеновград, съвместно с Градска библиотека "Паисий Хилендарски", отново организират летни забавления за най-малките.

 

Форматът "Шарена ваканция" продължава с нови предизвикателства за малчуганите на възраст от 7 г. до 13 г. Заниманията се провеждат в продължение на два месеца - от 1-ви юли до 30-ти август. Записването започва от 12.06.23 г. (понеделник). Лятната академия за деца в Асеновград е напълно безплатна.

 

Активностите в тазгодишната "Шарена ваканция" са плуване, йога и часове по приложно изкуство в Градската библиотека. Заявления могат да се подават от 12.06.23 г. до 26.06.23 г., включително, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, разположен на ул. "Цар Иван Асен II" №9А, етаж I, стая 3 (бившият Битов комбинат). Образци на документите за записване могат да се изтеглят от този линк.

 

Всяко дете има право да избере до две дейности. Класирането в групите по занимания ще се извършва по реда на подаване на заявленията, като резултатите ще бъдат публикувани на сайта на община Асеновград. Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 - Божидар Носиков.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени