По-евтини карти за градски транспорт в Асеновград

Ето какви са новите цени

Карта за пътуване в градския транспорт на дете
Карта за пътуване в градския транспорт на дете Източник: Община Асеновград

Поевтиняват картите за градския транспорт за пенсионери и ученици в Асеновград. От 01.02.23 г. са намалени драстично цените.

 

Пътуването с карта за градския транспорт на територията на града за пенсионери (жени над 62 г. и мъже над 64 г. и 6 месеца, получаващи минимална пенсия за осигурителен стаж и възраст) ще струва 1 лв. на месец.

 

За пенсионери от същата категория, чийто доход е до размера на минималната работна заплата, вместо досега заплащаните 11 лв. месечно, ще плащат по 8 лв. за същия период.

 

Всички деца до 10 г. ще пътуват безплатно, а за останалите ученици и студенти в редовна форма на обучение месечната карта от 25 лв. става 10 лв.

 

На проведена среща с превозвача, на който е възложено издаването на карти, бе уточнено, че същите ще бъдат издавани от дата 06.02.23 г., тъй като картите са ценни книги и за отпечатването им е необходимо технологично време.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени