Поетичен рецитал за Ботев представиха децата от ДГ "Радост" в град Калофер

Кметът на Калофер Драгомир Боев поздрави малките участници в програмата и им благодари за труда, който са положили, за да научат всички песни и стихове

Поетичен рецитал за Ботев представиха децата от ДГ "Радост" в град Калофер
Поетичен рецитал за Ботев представиха децата от ДГ "Радост" в град Калофер Източник: Община Карлово

Тържествата, посветени на 176-годишнина от рождението на Христо Ботев, започнаха в Калофер. На 4-ти януари в Национален музей "Христо Ботев" деца от ДГ "Радост" представиха поетичен рецитал в памет на националния ни герой.

 

Кметът на Калофер Драгомир Боев поздрави малките участници в програмата и им благодари за труда, който са положили, за да научат всички песни и стихове. Всички гости в залата на музея останаха очаровани от изпълненията на децата и най-вече от 6-годишната Пламена Колева, която рецитира цялото произведение на Ботев – "Хаджи Димитър".

 

На събитието присъстваха също заместник-кметът на община Карлово Антон Минев, заместник-областният управител на Пловдив Димитър Добрев, директорката на НМ "Христо Ботев" Ася Николова, директорката на ДГ "Радост" Иванка Митова, жители на града, близки и роднини на децата.

Още от "Пловдив"

Кандидати с максимален бал избраха "Хранителни и фармацевтични биотехнологии" в УХТ 

Другите желани специалности са "Технология и качество на храни", "Хотелиерство и ресторантьорство", "Туризъм", Компютърни системи и технологии", "Топлинна, хладилна и климатична техника"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени