Поредно кърваво убийство - домакин наръгал в корема жертвата пред гостите си в Първомай

50-годишен криминално проявен с 9 присъди е убиецът

Убийство с нож
Убийство с нож Източник: Zonanews

Убийство е извършено тази нощ в Първомай, съобщиха на брифинг от Окръжна прокуратура-Пловдив. 50-годишен криминално проявен с 9 присъди, една от която е за грабеж през 90-те години, поканил гости на разпивка.

 

Скарали са се със жертвата, започнал бой. Домакинът извадил нож и пробол няколко пъти опонента си, като единият удар е бил в корема. Предполага се, че именно от този удар е издъхнала жертвата. Раненият се опитал да избяга, но убиецът тръгнал д аго преследва.

 

Преди да бъде настигнат, раненият мъж паднал и починал. Линейка го откарала в болница, където само констатирали смъртта му. Кървавата драма се е разиграла пред очите на другите гости. На убиеца е повдигнато обвинение. Той е задържан за 24 часа, издирват се още свидетели.

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени