Продължават ремонтните дейности в Карлово

След като бе сменен водопровод на 300-метров участък от ул. "Иван Вазов" в село Розино, предстои полагане на асфалтова настилка

Ремонтите в Карлово продължават
Ремонтите в Карлово продължават Източник: Община Карлово

Продължават ремонтните дейности в Карлово и в населени места от общината, съобщи заместник-кметът по строителството Николай Цветков. В момента се довършва полагането на настилка от пътни ивици на обект "Реконструкция на част от улица "Гладстон" по плана на гр. Карлово" в общинския център, който се финансира по Постановление на Министерския съвет от м. декември 2020 година. Със средства по същото ПМС бе реализиран и проектът за изграждане на площад и озеленяване в село Ведраре.


В Карлово започват строителните дейности на обект "Благоустрояване -  основен ремонт настилки, осветление, градско обзавеждане и озеленяване на УПИ VI-жилищен комплекс в кв. 54" – между ул. "Хан Крум" и ул. "Иван Марев", около жилищни сгради с номера 74, 76 и 78. Ремонт на настилки от пътни ивици се извършват на улиците "Розова долина" и "Нягол Бояджиев" в гр. Клисура.


След като бе сменен водопровод на 300-метров участък от ул. "Иван Вазов" в село Розино, предстои полагане на асфалтова настилка. В селата Иганово и Кърнаре приключиха текущите ремонти на три улици, като настилката бе подменена с пътни ивици. Средствата за тези ремонти са осигурени от Капиталовата програма на Община Карлово.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени