Проф. д-р Ивайло Старибратов е кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ

Проф. д-р Ивайло Старибратов е преподавател в катедра "Компютърни технологии" към Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски"

Проф. д-р Ивайло Старибратов
Проф. д-р Ивайло Старибратов

Проф. д-р Ивайло Старибратов е кандидатът за кмет на Пловдив на коалиция ПП-ДБ. В момента се провеждат национални съвети, които трябва да утвърдят направените номинации по региони, пише Plovdiv24.bg.

 

"Все още не мога да коментирам категорично, тъй като предстои одобрението на номинацията на национално ниво от националните съвети", лаконично коментира проф. Старибратов номинацията си от пловдивските организации.

 

Очаква се в началото на следващата се седмица да бъде направено и официално изявление от ДБ/ПП по темата за местните избори.

 

Проф. д-р Ивайло Старибратов е преподавател в катедра "Компютърни технологии" към Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", ръководител е на Катедра "Методика на обучението и квалификацията".

 

В продължение на 13 години бе директор на Математическа гимназия "Акад. Кирил Попов" - Пловдив. Председател е на пловдивската секция на Съюза на математиците в България. Той бе народен представител в 46-ото Народно събрание, избран от листата на "Демократична България" в Пловдив.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени