С игрище за мини футбол ще се сдобие ОУ "Христо Ботев" - Асеновград

Строителството на спортната площадка вече започна

Стартира изграждането на игрище за мини футбол в двора на ОУ "Христо Ботев" в Асеновград
Стартира изграждането на игрище за мини футбол в двора на ОУ "Христо Ботев" в Асеновград Източник: Община Асеновград

Стартира изграждането на игрище за мини футбол в двора на ОУ "Христо Ботев" в Асеновград. Игралното поле ще е с обща площ от 684 кв. м. и с размери 18 м./38 м. Символично, началото на строителните дейности поставиха зам.-кметовете на Асеновград Стоян Димитров и Петър Петров.

 

Домакините от ОУ "Христо Ботев", чиито представители бяха облечени в традиционни национални носии, ги посрещнаха с пита и сол.

 

Домакините от основното училище посрещаха с хляб и сол
Домакините от основното училище посрещаха с хляб и сол Източник: Община Асеновград

 

Спортната площадка ще бъде изградена върху нова бетонова основа с настилка от изкуствена трева и оградена с метална ограда, чиято височина ще е 4 м. Ще бъдат монтирани две футболни врати. А пред входовете на обекта ще се поставят рампи за достъп на хора в неравностойно положение. Игрището следва да е готово в рамките на 35 календарни дни.

 

Игрище за мини футбол
Игрище за мини футбол Източник: Община Асеновград

 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени