Снимайте и се включете във фотоконкурса "Моят Асеновград"

Най-добрите снимки ще получат специални награди

Община Асеновград
Община Асеновград Източник: Община Асеновград

Удължен е срокът на фотоконкурса "Моят Асеновград", организиран от Градска библиотека "Паисий Хилендарски". Целта на фото надпреварата е да се обърне внимание на талантливите ученици от училищата в асеновградска община.

 

В конкурса могат да вземат участие деца и младежи на възраст от 13 г. до 19 г. Сред основните цели е да се мотивират тийнейджърите да обикнат своя роден край, неговата природа, традиции и забележителности.

 

Екипът на Градска библиотека отправя предизвикателство към младите да погледнат творчески през обектива и да уловят характерни моменти от живота на Асеновград, които са ги впечатлили. Победителите с най-добрите фотоси ще получат специални оригинални и интересни подаръци.


Пълните правила на фото конкурса ще откриете тук. За повече подробности може да позвъните на: 0876 840 829 и 0886 255 713.

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени