Страхотна първа вечер на рок фестивала в Пловдив

Hills of Rock, дегизирани по традиция със своите маски, зарадваха феновете си от цялата страна с любимите им хитове

Slipknot
Slipknot Източник: Hills of Rock

Мега шоу сътвориха на сцената на Hills of Rock хедлайнерите в първата вечер на емблематичния вече за Пловдив рок фестивал Slipknot. Музикантите от бандата, дегизирани по традиция със своите маски, зарадваха феновете си от цялата страна с любимите им хитове.

 

С типичния си агресивен стил Slipknot завладяха публиката, която куфееше, слушайки любимите си парчета. Междувременно организаторите поливаха феновете до сцената с вода, заради високите температури – над 30 градуса дори и след залеза на слънцето.

 

Въпреки съкратения сет лист от бандата, шоуто бе мега яко, коментираха присъстващите.

 

Първият ден на фестивала събра хиляди фенове на Гребната база. Още от 16.00 ч. вратите на рок феста бяха отворени и до 19.00 ч. районът бе пълен с почитатели на хард рока. На три сцени се вихреха рок и метъл бандите.

Основната сцена бе сред предпочитаните, там феновете се забавляваха също с Me And That Man и Heaven Shall Burn.

 

На една сцената "На тъмно"  пък Керана и Космонавтите накараха почитателите си да искат още и още от техните парчета. Гвоздеят на тази сцена бяха музикантите от ELBANA.

 

Не по-малък бе купонът и на третата сцена – Music Jam. Много бира, скара и възможността да си купиш заветната тениска, шапка, чаша или значка на някоя от любимите групи, допълваха преживяването.

 

Единственият проблем на феновете беше зизагообразната органиация на влизане в рок зоната, която изпробва и репортер на DCNEWS и му се зави свят. Според охраната идеята била влизащите да не се блъскат помежду си.

За цялата вечер районът около Гребната бе заварден от полиция и жандармерия.

 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени