Тома Биков и Спас Гърневски питат Пламен Узунов за новата шефка на пловдивската митница (ВИДЕО)

"Не знам какво е имало в пликчето, но очевидно е било много тежко, щом толкова бързо са се случили нещата" допълни Спас Гърневски

Тома Биков и Спас Гърневски
Тома Биков и Спас Гърневски

Кандадатите за депутати от ПП ГЕРБ Тома Биков и Спас Гърневски влязоха в роля на разследващи журналисти и организираха живо включване от Митница Пловдив. Двамата зададоха серия въпроси, свързани с назначението на новата шефка на учереждението Евелина Харизанова.

 

"Днес сме в ролята на разследващи журналисти по инициатива на граждански активисти, които всъщност са и кандидат-депутати. Ние сме пред Митница Пловдив, където има много странни съвпадения. Според запис, на който г-н Узунов получава торбичка от бившия шеф на столичната митница Петко Петков, ние стигаме до едно съвпадение, което показва, че ден по-късно племенница на г-н Петков оглавява пловдивската митница. Не знаем дали е случайност, но ние сме длъжни да навържем тези факти. Новата шефка на пловдивската митница се казва Евелина Харизанова. Граждани коментират, че за пръв път чуват нейното име, а единственото, което знаят, е, че е била на ръководен пост в Митница Пловдив", каза Биков. 


"Не можем да твърдим дали между двете има някаква връзка, но сме длъжни да проверим. Също така може да се провери дали тази дама е била в Сухиндолската митница и какво точно се е случило там" добави той. Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС каза, че очаква тази информация от самия Пламен Узунов, който очевидно бил запознат със ситуацията. 

 

"Не знам какво е имало в пликчето, но очевидно е било много тежко, щом толкова бързо са се случили нещата" допълни Спас Гърневски, който заяви, че знае много неща както за пловдивската митница, така и за Харизанова. 

 

Тома Биков предположи, че казусът ще представлява интерес за лидерът на коалиция "Изправи се! Мутри вън" Мая Манолова и заяви, че проверките ще продължат.  

 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени