TrafficNews: Всеки трети в Пловдив ще гласува за ГЕРБ

БСП събира едва 6 % от евентуалния вот

Социологическо изследване (социологическо проучване)
Социологическо изследване (социологическо проучване) Източник: Zonanews

Всеки трети от пловдивчаните, които на 2 април ще гласуват на поредните извънредни парламентарни избори, ще пусне бюлетина за ГЕРБ. Това сочи анкета на TrafficNews, в която са гласували 17 406 души.

 

32,78% са предпочели партията на Бойко Борисов. Анкетата е публикувана, преди Продължаваме промяната и Демократична България да  подпишат коалиционно споразумение и затова за тях се гласуваше отделно.

 

Партията на Кирил Петков и Асен Василев събира 14,80 % от вота на анкетираните, а коалиционният им партньор - 5,26%. Общият резултат на двете формации е 20%, но дали ще бъде такъв и на самите избори , предстои да разберем.

 

Всеки трети в Пловдив ще гласува за ГЕРБ
Всеки трети в Пловдив ще гласува за ГЕРБ Източник: TrafficNews

С 16,71% трети са "Възраждане" , които изпреварват с цели 10 пункта БСП, която продължава да се топи стигайки едва до 6%.

 

Поддръжниците на ИТН са 4,42% от гласувалите , а "Български възход" в града не минава 4 процентовата бариера и събира 2 , 44%. ДПС традиционно няма голяма подкрепа в Пловдив и за тях са гласували едва 1,98% от анкетираните.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени