Три жертви и ранен след семеен скандал в село Маноле

Мъж е застрелял родителите на съпругата си, ранил е нейният брат и се е барикадирал в жилището им, а впоследствие се е самоубил

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Тежко криминално престъпление е станало днес в пловдивското село Маноле. Случаят беше потвърден по време на съвместен брифинг на прокуратурата и МВР.

 

Мъж е застрелял родителите на съпругата си, ранил е нейният брат и се е барикадирал в жилището им, а впоследствие се е самоубил.

 

Окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева заяви, че става въпрос за убийство на две лица, опит за убийство на трето и последвало самоубийство. По думите й са извършени всички първоначални действия по разследването. Жертвите и извършителят са били в близки семейни отношения. До убийствата се стигнало след семеен скандал, поясни тя.

 

Извършен е оглед на място. Иззето е и оръжието на убийството - пушка. Христева добави, че състоянието на простреляното лице е стабилно.

 

Главният секретар на МВР комисар Живко Коцев заяви, че са убити 61-годишен мъж и 57-годишната му съпруга. Извършителят е на около 40 години. Коцев потвърди, че е прострелян и братът на жената на заподозрения за масовото убийство. Комисарят подчерта, че оръжието на убийството е незаконно, тъй като няма разрешително за неговото притежание.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени