Трима загинали при тежка катастрофа на Околовръстния път на Пловдив

Инцидентът става на новоремонтиран, прав участък от пътя

Автокатастрофа
Автокатастрофа Източник: Zonanews

Трима души са загинали в тежка катастрофа на Околовръстния път на Пловдив късно снощи. Сблъскали са се челно два автомобила, след като единият е започнал изпреварване. Инцидентът става на новоремонтиран, прав участък от пътя, информира БНР.

 

Около 22.00 ч в права отсечка на път II 86-околовръстен път, между селата Марково и Брестник, лек автомобил БМВ Х5, управляван от 45-годишен водач предприема маневра изпреварване и се удря челно в насрещно движещо се БМВ 730, управлявано от 43-годишен пловдивчанин.

 

На място са починали водачът на едната от колите и двама пътници в другата. С фрактури в болнично заведение е настанен другият водач, животът му е вън от опасност. Работа по случая продължават служители на сектор "Разследване престъпления по транспорта" на ОДМВР Пловдив.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени