Тройно убийство в пловдивското село Рогош заради имот

Кървавият инцидент е станал в циганската махала на селото

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Тройно убийство е станало в пловдивското село Рогош, съобщи БНР. За жестокото престъпление, случило се в ранната съботна вечер, потвърди регионалната полиция. Сигналът за случилото се е подаден на тел. 112 към 18.30 часа.

 

По неофициална информация, загиналите са трима мъже от едно семейство, вероятно баща и неговите синове. Според очевидци, те са застреляни, а една жена е ранена. Тя е откарана в болница "Свети Георги" в Пловдив с наранявания. Състоянието ѝ е стабилно, в момента ѝ се правят изследвания, съобщи БНТ.

 

Кървавият инцидент е станал в циганската махала на селото. Причините засега са неизяснени, но по първоначални данни убийството е извършено след скандал за наследство. На място са оперативни групи на криминалистите от областната дирекция, представители на прокуратурата и поне три линейки.

 

"Служители от ОДМВР-Пловдив разследват сигнал за инцидент в с. Рогош, получен днес на тел 112. Предприети са активни процесуални и следствени действия за изясняване на всички факти и обстоятелства по случая. Уведомена е прокуратурата", съобщиха от полицията. Мъж на име Николай е застрелял чичо си и двамата си братовчеди, съобщи малко по-късно сайтът trafficnews. Те са имали вражда от дълго време, а той често ги е заплашвал, че ще ги убие. В основата на спора е била къща, разказват от махалата. Убитите племенници са на 45 и 50 години. Всички в ромската махала са потресени от екзекуцията  казват, че в селото не се е случвало подобно нещо. Все още не е ясно дали убиецът е задържан или е избягал.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени