В детска градина "Гина Кунчева" в Карлово откриха новия физкултурен салон

Церемонията по откриването на салона започна с изпълнение на химна на Република България

В ДГ "Гина Кунчева" откриха новия физкултурен салон
В ДГ "Гина Кунчева" откриха новия физкултурен салон Източник: Община Карлово

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, директорката на ДГ "Гина Кунчева" Христина Перчева и представител на фирмата, изпълнител на проекта прерязоха лентата на новия физкултурен салон, изграден в двора на детската градина.

 

Церемонията по откриването на салона започна с изпълнение на химна на Република България. С кратка музикално-танцова програма малките възпитаници на детската градина зарадваха всички присъстващи. За здраве и благоденствие бе отслужен водосвет.

 

Новият физкултурен салон напълно съответства с потребностите на децата от детска градина "Гина Кунчева". В него ще могат целогодишно да се осъществяват различни спортни дейности, както и други мероприятия. Д-р Кабаиванов поздрави целия екип на градината за реализирания проект и им пожела да продължават да надграждат материалната база на детското заведение, за да се възпитават и отглеждат в прекрасни условия най-малките жители на община Карлово.

 

На откриването на салона присъстваха също заместник-кметът на община Карлово Антон Минев, заместник-председателката на ОбС Карлово Анастасия Чолакова, служители от общинска администрация, директори на детски градини и родители.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени