В "Шарена ваканция" в Асеновград тази година се включват близо 200 деца

Община Асеновград отчита изключително висок интерес към академията

В "Шарена ваканция" в Асеновград тази година се включват близо 200 деца
В "Шарена ваканция" в Асеновград тази година се включват близо 200 деца Източник: Община Асеновград

Община Асеновград представя разпределението по групи и дейности в безплатната Лятна академия "Шарена ваканция". 24-ти юни бе крайният срок за записване в програмата. Тази година на вниманието на родителите бяха предложени предлага плуване, йога и "Ваканция в библиотеката" – часове по приложно изкуство. Община Асеновград отчита изключително висок интерес към академията.

 

Записаните за участие в различните активности деца са точно 177. всички те от 1-ви юли (петък) ще имат възможността да се научат да плуват, да се раздвижат с йога и да развият таланта си в приложните изкуства. Плувците ще тренират на Градския плувен комплекс. Йога практиките ще се провеждат в залата над басейна. А приложните изкуства - в Градска библиотека "Паисий Хилендарски".

 

Участниците са разпределени по групи и е изготвен график на включените дейности в лятната академия. "Шарена ваканция" е насочена към деца от 7 г. до 13 г. и е с продължителност от 01.07.22 г. до 30.08.22 г. програмата е безплатна за всички деца, които са се записали, и се организира от община Асеновград, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН), Градска библиотека "Паисий Хилендарски" и Спортен клуб "Тритон Екстрийм.

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени