"Ваканция в библиотеката" и това лято в Асеновград

Записването е до 26-ти юни

Ваканция в библиотеката в Асеновград
Ваканция в библиотеката в Асеновград Източник: Община Асеновград

На 04.07.23 г. (вторник) от 10:00 ч. ще стартира програмата за деца на Градска библиотека "Паисий Хилендарски" в Асеновград. Инициативата носи името "Ваканция в библиотеката". Библиотечната забавно-образователна програма е част от тази, на община Асеновград и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) - "Шарена ваканция".

 

В тазгодишната програма децата от 7 г. до 13 г. могат да участват в традиционните занимания всеки вторник и четвъртък от 10:00 ч. до 12:00 ч. През лятото децата над 12–годишна възраст могат да се включат в заниманията на тийн-зоната в Градската библиотека, където всяка сряда от 11:00 ч. ще се провеждат занимания по приложни изкуства.

 

Родителите на желаещите деца да се включат в програмата трябва да подадат заявление и декларация по образец. Срокът за подаване на документи е 26.06.23 г. (понеделник). Заявленията се подават на място в "Детски отдел" на библиотеката или в МКБППМН (намираща се в сградата на бившия Битов комбинат) - всеки работен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени