Задържаха кмета на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив област, Георги Мараджиев

По думите на сина му е задържан около 9:20 без да бъде представена някаква заповед

Георги Мараджиев
Георги Мараджиев Източник: ПП ГЕРБ

Задържаха кмета на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив област, Георги Мараджиев. Маскирани са нахлули в семейната му фабрика днес около 9 часа. По думите на сина му е задържан около 9:20 без да бъде представена някаква заповед. Маскираните били служители на икономическа полиция.

 

"В момента ме арестуват, не мога да говоря", заявил градоначалникът пред репортер на Trafficnews, който се свързал с него. Към този момент не ясна причината за ареста. През март той бе разпитван в полицията по сигнал за купуване на гласове. 

 

Тогава Мараджиев заяви, че разпитът е бил за събитията от 10 ноември 2021 г. в Ново село, когато той и местни жители направиха жива верига пред търговски обект, в който Икономическа полиция провеждаше акция по време на предизборната кампания.

 

По думите на Мараджиев, го викат за трети път по дадения казус. Според него целта на цялото мероприятие е той да бъде сплашен и да се всее страх в другите кметове на ГЕРБ и членовете на партията.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени