Запишете видеопослание за 8-ми март и го изпратете до община Асеновград

Видеата ще бъдат публикувани в TiкTok – всеки може да покаже уважение към съпруга, майка, сестра, дъщеря, приятелка и т.н.

8 март
8 март Източник: Община Асеновград

Община Асеновград предизвиква асеновградчани и гостите на града да се включат в нова интересна инициатива. "Жената – нежна, силна и красива". Идеята е всеки да изрази във видеопослание своята признателност и уважение към най-близките до сърцето му дами – съпруга, майка, сестра, дъщеря, приятелка и т.н. Повод за провеждане на инициативата е Международният ден на жените – 8-ми Март. Идеята няма състезателен характер. Целта е, редом с цветята и подаръците, да бъде подарена още една красива емоция на жените. Да се покаже, че те са важна част от човечеството на Земята. Да бъде превърнат празникът им в незабравим спомен.

 

Всеки може да запише видеоклип (в домашни условия) с послание, посветено на 8-ми Март. Няма да се допускат нецензурни и неуважителни обръщения. Видеата ще бъдат публикувани в TiкTok канала на община Асеновград – ТУК: https://www.tiktok.com/@obshtina_asenovgrad . Няма ограничение за посланията на участниците, нито пък те да бъдат само от кавалери. Допуска се за участие всеки, който желае, като изпращайки материала, автоматично се съгласява същият да бъде излъчен в социалните мрежи. Единственото изискване е да се придържате към темата: "8-ми Март – Международен ден на жените".

 

Може да се рецитират стихове, да се изпълняват песни, просто да се изричат пожелания или пък друго. Условие е видеата да не са по-дълги от 1 минута. Видеоклиповете си изпращайте на e-mail: pr_asenovgrad@abv.bg . Посочете двете си имена и населеното място, в което живеете, с цел същите да бъдат изписани над видеото, за да се знае кой е авторът. Срокът за изпращане е 08.03.24 г. (петък), включително.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени