Започна боядисване на улични стълбове в Асеновград

Призовават се шофьорите да се съобразяват с временната организация на движението

Улични стълбове в Асеновград
Улични стълбове в Асеновград Източник: Община Асеновград

Започна боядисване на стълбове от уличното осветление в Асеновград. Ще бъдат освежени около 100 бр. от съоръженията на бул. "България" и ул. "Марица".

 

Целта е подобряване на конструктивните параметри на стълбовете. Боята, която се ползва, е тип "3в1", цвят – светло сиво. Дейността започна още в петък (15.09.23 г.) и е планирано да протече в рамките на 2 седмици.

 

В тази връзка ще бъде въведена временна организация на движението в района, съгласувано с "Пътна полиция". По местата, на които се извършва боядисването, ще бъде разполагана техника по част от пътното платно.

 

Призовават се гражданите да се съобразяват с временната сигнализация и поставените знаци, както и да преминават с повишено внимание и съобразена скорост през съответните зони, с цел недопускане на инциденти. Община Асеновград благодари на шофьорите за търпението.

Още от "Пловдив"

Водопада фест – рок, майсторски хляб, рибена фиеста и забавления за малки и големи

"Днес шеф е кметът" бе кулинарно приключение с участието на кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, кметът на Тутракан Димитър Стефанов и Цонко Цонев – Кметъла от Каварна

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени