Започва изплащането на възнагражденията за членове на СИК в Асеновград

Вижте кога

Започва изплащането на възнагражденията за членове на СИК в Асеновград
Започва изплащането на възнагражденията за членове на СИК в Асеновград Източник: Община Асеновград

От утре (25.06.24 г., вторник), в Асеновград започва изплащането на сумите на членовете от секционните избирателни комисии (СИК), участвали в провеждането на изборите за Народно събрание и Европейски парламент, проведени на 09.06.24 г.

 

Парите ще се разплащат от 09:00 ч. до 16:00 ч., без прекъсване в работното време. Членовете на комисиите могат да си получат възнагражденията в сградата на общинската администрация - на II ет., на мястото на бившия банков клон (от централния вход вдясно).

 

Задължително условие е да покажат валидна лична карта. Община Асеновград е създала необходимата организация изплащането на сумите да протече безпроблемно и благодари на хората за търпението!

Още от "Пловдив"

Нанков: При нов мандат на ГЕРБ във властта поемаме ангажимент за качествен ремонт на 2000 км пътища годишно

На път за Асеновград минахме по изграденото при Бойко Борисов трасе от Пловдив до този красив град. Ами то е заприличало на джунгла - не са му окосени храстите дори, пише Нанков

Прочетете повече прочетете повече

Военната прокуратура към МО: Недопустимо е да се лансират заключения за авиокатастрофата в "Граф Игнатиево"

Изявленията на представители на Министерство на отбраната на 15.10.2024 г. и впоследствие по никакъв начин не ангажират разследването, заявяват от ВАП-Пловдив

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени