Започва изплащането на възнагражденията за членовете от СИК в Асеновград

Вижте от кога

Гласуване с машина, машинно гласуване
Гласуване с машина, машинно гласуване Източник: Zonanews

От следващата седмица започва изплащането на сумите на членовете от секционните избирателни комисии (СИК), участвали в провеждането на местните избори в Асеновград на 29.10.23 г. и на балотажа – 05.11.23 г. Парите ще се разплащат от понеделник (20.11.23 г.) от 10:00 ч. до 16:00 ч., без прекъсване в работното време.

 

Членовете на комисиите могат да си получат възнагражденията в сградата на общинската администрация - на II ет., на мястото на бившия банков клон (от централния вход вдясно). Задължително условие е да покажат валидна лична карта.

 

Община Асеновград е създала необходимата организация изплащането на сумите да протече безпроблемно и благодари на хората за търпението!

Още от "Пловдив"

Одобрена е Концепцията за интегрирана териториална инвестиция на Община Карлово

Тя е насочена към активизиране на икономическата активност и устойчивото интегрирано развитие на четири съседни общини в два региона за планиране - Карлово, Хисаря, Брезово и Троян

Прочетете повече прочетете повече

МОН и община Карлово ще работят за по-тясна връзка на бизнеса с образованието

Кметът Емил Кабаиванов посочи, че големите машиностроителни предприятия в региона имат голяма необходимост от кадри и местният бизнес е готов да съдейства за подпомагане на обучението

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени