Започва Международният технически панаир в Пловдив

Тази година 231 фирми и компании от 25 държави се възползват от шанса да представят конкурентните си предимства, иновации и производствени рационализации

Международен пловдивски панаир
Международен пловдивски панаир Източник: Visit Plovdiv

В Пловдив се открива 78-ото издание на Международния технически панаир. Изложението по традиция отразява тенденциите в икономиката на глобално и национално ниво. Едновременно с това показва как ще се развива индустрията с принадлежащите й отрасли.

 

Тази година 231 фирми и компании от 25 държави се възползват от шанса да представят конкурентните си предимства, иновации и производствени рационализации в Пловдив. Те избират 78-ото издание за осъществяване на директна делова комуникация и изграждане на нови успешни партньорства.

 

Ще бъдат представени браншовете строителство, машиностроене, енергетика, дигитални технологии в производството, дома и търговията, тежка техника, хибридни транспортни средства и безпилотни летатателни апарати. 


Изложението ще открие заместник-министърът на икономиката Давид Сукалински. Част от деловата програма е откриващият се днес регионален конгрес на Международната пътна федерация "Европа и Централна Азия". 

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени