Започва подмяна на водопровод на ул. "Бялата воденица" в Асеновград

Проектът е съвместно между община Асеновград и ВиК-Пловдив

Започва подмяната на водопровод в Асеновград
Започва подмяната на водопровод в Асеновград Източник: Община Асеновград

Община Асеновград, съвместно с ВиК – Пловдив започва подмяна на водопровод на ул. "Бялата воденица". Зам.-кметът на града инж. Стоян Димитров връчи лично проектната документация на изпълнителите.

 

Реализирането на проекта ще е по протежението на цялата улица, включително и отклонението при отсечката, която свързва улицата със самия квартал.

 

След като приключи подмяната на водопровода, община Асеновград има договор с фирма изпълнител, която ще извърши цялостен ремонт в участъка, разположен в регулационната граница на града.

 

Общинската администрация информира, че докато текат ремонтните дейности ще е затруднено движението по ул. "Бялата воденица", но няма да бъде спирано напълно.

 

Призовават се шофьорите да преминават с повишено внимание през участъка, с цел да не се възпрепятства работата и да не се допускат инциденти. Община Асеновград благодари за разбирането и търпението!

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени