Председателят на БСП-Сливен оттегли подкрепата си за Радев и служебния кабинет

Добре е да намери време между лицевите опори и за основното си занимание - благоденствието на българския народ, пише Делибалтов

Атанас Делибалтов
Атанас Делибалтов
Общинският председател на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов написа остър пост в профила си във фейсбук. Той е категоричен, че оттегля подкрепата си за Радев и неговото служебно правителство. Според социалист президентът със сигурност е знаел за решението на Кацаров да въведе "зелените" сертификати и допълва, че независимо от нарушението на партийната дисциплина от БСП-Сливен оттеглят подкрепата си към кандидат-президентът Румен Радев. 
 
"Считам,че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и походи към върховете и пожелавам на Президента все така успешно да се справя с тези си занимания и да не забравя,че най-важно е да се справи с основното си занимание-Благоденствието на българския народ", пише още Делибалтов.
 
Публикуваме целия му пост, без редакторска намеса: 
 
Мисля си скъпи приятели за една нашенска поговорка.
Покойният ми баща,да го прости господ,често ми я повтаряше:"Бързата кучка слепи ги ражда"!
Та затова от доста време гледам и анализирам докъде,колко и как ще се проявят управленските подходи на Прездент Радев,кандидатура издигната от БСП преди години.
Президента имаше пълната ни подкрепа!
За голяма моя изненада вчера правителството назначено от него предприе неочаквно,необмислено и прибързано решение!
България и българите вече не са притиснати само от пандемията!Сега сме в менгемето и на зелените сертификати а БСП между чука и наковалнятя!
Категорично твърдя,че министър Кацаров в никакъв случай не е предприел издаването на тази недоносена наредба без разпореждане от Министър Председателя!
Аз изказвам личното си мнение,че гн Стефан Янев при всички случаи е информирал Президента за предстоящата наредба и той е дал съгласие!Сред военните субординацията е желязно правило!
Това е недомислено и неприемливо решение,което силно ще урони авторитета на Президент Радев както и на БСП-основната политическа сила,която го подкрепя!
Накрая уважаеми дами и господа,другарки и другари искам да заявя,че за първи път в своята битност на член на БСП ще си позволя да наруша партийната дисциплина и  ще оттегля своята подкрепа към Президент Радев и назначеното от него правителство!
 
ПП
Считам,че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и походи към върховете и пожелавам на Президента все така успешно да се справя с тези си занимания и да не забравя,че най-важно е да се справи с основното си занимание-Благоденствието на българския народ!  


 

Още от "Региони"

Фестивалът на камерния танц Хасково 2024 единствен в България събира на една сцена танцьори от националните училища по

За три дни на сцената на Младежки център Хасково ще бъдат представени 432 танца. Участниците са над 550 от 50 танцови формации от 20 град

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени