Борисов в Разград: И друг вот да има, ще има същата съдба! Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи (ВИДЕО)

Борисов разкри още, че премиерът Денков преди малко му се е обадил и му е благодарил за подкрепата днес в пленарна зала от страна на ГЕРБ

Бойко Борисов в Разград
Бойко Борисов в Разград Източник: Скрийншот видео кадър

Разград е пример за етническа толерантност, както и Шумен, и Търговище. Само тази толерантност ни спасява от гадостите, които стават по света, каза на среща в Разград Борисов, имайки предвид ситуацията в Близкия изток.

 

Жалко, че не успяхме да направим "Хемус", заяви Борисов пред журналисти преди да влезе в залата. Той повтори, че не е бил в залата при гласуването на вота на недоверие заради ангажимента си в Разград.

 

"Навсякъде едни ремонти, все едно сме държава на ремонтите, тъжно ми е като идвам в този регион", добави пред медиите Борисов. Той заяви, че след неговото управление, нищо в Разград не е направено - дори и "една лъжичка асфалт". После се върна на темата за отминалия вот на недоверие.

 

"Този вот не мина преди всичко заради БСП. Нинова вчера си позволи да каже, че всичко в енергетиката се дължало на Бойко Борисов. Само да им напомня, защото някои папагали, днес се опитаха да повтарят. Нека да напомняме, че от 3 години ГЕРБ не е никъде в държавното управление. През това време Нинова беше вицепремиер и министър на икономиката. Пеканов внесе плана. След 3 години - пак ние виновни. Какво свършиха за тези три години?", попита риторично Борисов.

 

Той отново припомни аферата "Джемкорп" и заяви, че е виновен, че са ги спрели преди да сложат фирмите си в Плана за възстановяване. "И друг вот да има, ще има същата съдба поради това не, че сглобката прави нещо в момента. Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи", изтъкна той.

 

"Те не си държат на думата, обръщам се към г-н Петков и това, което направи днес Асен Василев. Аз всеки ден съм принуден да отговарям. Разбрахме се ясно лидерите да не участваме в предизборната кампания. Искам да кажа, че ДБ не искаха Асен Василев за финансов министър. Много ясно се разбрахме с него да не се ползват финасовите инструменти. Аз ще сдържа своите думи, но ще му кажа, че депутатите от ГЕРБ са възмутени", продължи той.

 

Бойко Борисов отново призна, че лично той е настоявал Василев да бъде финансов министър, за да е по-здрава сглобката в управлението. Борисов разкри още, че премиерът Денков преди малко му се е обадил и му е благодарил за подкрепата днес в пленарна зала от страна на ГЕРБ.

 

Бившият премиер коментира ситуацията в света и обърна внимание, че ескалацията на напрежение не бива да се разпространява по други точки на света.

 

Още от "Разград"

Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, 24-годи

Вечерта на 18 януари 2024 година младият мъж срещнал свой познат на улица в село Острово и го нападнал, като му нанесъл множество удари по тялото и главата с ръце и крака

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Разград: И друг вот да има, ще има същата съдба! Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи (ВИДЕО)

Борисов разкри още, че премиерът Денков преди малко му се е обадил и му е благодарил за подкрепата днес в пленарна зала от страна на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени