Десислава Атанасова: Кирил Петков е подкрепян единствено от спорни африкански лидери (НА ЖИВО)

Това управление не назначи дори и един етнически турчин каза Гюнай Хусмен

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова

Лидерът на ГЕРБ-СДС е на посещение в Разград. На срещата с активисти и симпатизанти заедно с него са председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС, народният представител Гюнай Хюсмен, областният лидер на ГЕРБ Валентин Василев.

 

Валентин Василев благодари на лидера на ГЕРБ бойко Борисов, че е намерил време да обиколи населени места, в които предстоят частични местни избори. "Надяваме се на 27.02, ако не на 1 тур, поне да сме в добра позиция на втори тур. Всичко това, което се случи в държавата, в Разград започна преди 2 години, след като ни загубиха местните избори, един камък не е преместен, кметовете нямат пари. Благодарение на Борисов бяха отпуснати 2 милиона за ремонти на 2 булеварда". 

 

В това управление няма нито един друговерец, няма нито един етнически турчин. Този само Лорер, но той е евреин. В правителствата на г-н Борисов имаше много представители на етническите общност - г-н Вежди Рашидов беше министър, в други институции имаше етнически турци. Това каза депутатът от ГЕРБ-СДС Гюнай Хюсмен."Толкова ли няма един кадърен турчин, една кадърна кадъна да я сложат във властта. Затова аз вярвам във Вас, г-н Борисов. Скоро ще дойде времето, когато хората ще кажат: "Г-н Борисов, върни се".

 

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова каза, че е изключителна чест да посрещнат лидера на ГЕРБ в Разград. Днес е 19 февруари, ден в който почитаме Апостола на свободата. Този апостол ни завеща да бъдем равни с другите народи. 


Днес Кирил Петков, министър-председател - надявам се за кратко - се среща със спорни лидери, за които не само Гугъл, а международни представители казват, че е замесен в геноцид, при неговото управление са избити стотици хиляди хора. И тези хора Кирил Петков ни предлага като пример. Забрави ли Кирил Петков, че ние отдавна сме в Европа, много преди него. Това каза Атанасова. 

 

Все още няма приет бюджет, общините и институциите знаят най-добре какво означава това. Предлагат ни бюджет, който ще е бюджет на второто тримесечие. 

Помяна има, но тя не е за добро. Имаме правителство, което не се подкрепя от европейските ни партньори, а от спорни африкански лидери, добави председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

 

Още от "Разград"

Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, 24-годи

Вечерта на 18 януари 2024 година младият мъж срещнал свой познат на улица в село Острово и го нападнал, като му нанесъл множество удари по тялото и главата с ръце и крака

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Разград: И друг вот да има, ще има същата съдба! Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи (ВИДЕО)

Борисов разкри още, че премиерът Денков преди малко му се е обадил и му е благодарил за подкрепата днес в пленарна зала от страна на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени